lørdag den 3. november 2018

Efterårsfarver

Der har været relativt mange lune solskinsdage og heldigvis få af de grå, regnfulde og kolde dage man normalt . Der er fortsat en del farver i haven og planter som blomstrer. Vi fik den første nattefrost for en lille uge siden, så nu er Dahlia'erne og gladiolus hevet op fra jorden og lagt til vinteropbevaring.



Til venstre er det en pink gladiolus, som er lagt sent. Forrest i billedet til højre blomstrer en staudevalmue for anden gang i år, den er nok forvirret. Vi har fortsat mange blomstrende morgenfruer og enkelte stormhatte der blomstrer.


Herunder er det en unavngiven Acer palmatum som langsomt trækker i efterårsdragten. Det resulterer i nogle gule og pink nuancer. Dette træ er faktisk ca. 10 år gammelt. De vokser ganske langsomt og de første 6-7 år stod den et sted hvor den ikke havde det alt for godt. Efter flytningen har den fået det meget bedre og den beholder også bladene længere om efteråret. Jeg tror helt klart det er fordi den står i mere sol og mere i læ nu end den gjorde før.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar