lørdag den 23. april 2011

Have-ænder

Her til morgen da jeg kiggede ud ad vinduet kunne jeg se andeparret som kommer og besøger haven en gang i mellem. Det startede faktisk for 2-3 år siden hvor de første gang besøgte haven og af en eller anden grund så er de vendt tilbage hvert år siden. Jeg har kun bemærket dem om foråret, men jeg synes det er rigtigt hyggeligt at de kommer og besøger haven. Jeg er ret sikker på at det er det samme par der besøger haven, men jeg ved det selvfølgelig ikke med sikkerhed. Som man kan se på billedet er en del af græsplænen vendt - her skal det nye staudebed ligge, men jeg mangler stadig at vende en del græstørv endnu. Jeg afmærkede forleden dag en halv ellipse i græsplænen, som skal udgøre kanten af bedet, men mangler altså stadig at grave helt ud til denne kant - mere om dette senere.

4 kommentarer:

 1. Hyggeligt med ænderne :-)
  Jeg har også gang i lidt mere udgravning af græsplæne. Jeg kører tørvet væk og lægger det i en bunke, som formulder sig og kan bruges næste år. På den måde kan jeg bruge det udgravede bed med det samme. Jeg har gjort sådan i årevis.

  SvarSlet
 2. Hej Ina, jeg tror også jeg vil gøre ligesom dig. Jeg havde egentligt først tænkt mig at tørre græstørvene, for derefter at banke jorden af, men jeg kan godt se at det er meget nemmere med den metode du beskriver. Det vil nemlig også være rart at kunne bruge det med det samme, så jeg kan få alle de planter jeg har startet op ned i jorden. Det sparer mig nok også for en del vanding i længden.

  SvarSlet
 3. Jeg har lige fundet din blog og det bliver spændende at følge dit nye staudebedsprojekt. Det er nogle rigtige gode links for havevideoer og haveartikler du har samlet.

  SvarSlet
 4. Hej Pia, tak for din hilsen. Min blog er kun et par mdr. gammel, så jeg regner med at udbygge listerne lidt efterhånden, men jeg er glad for de kan bruges. :)

  mvh. JOC

  SvarSlet